Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Νομοτελειακό

Τελικά σ'αυτή τη ζωή όλα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις. Μου το λέγανε και δεν το πολυπίστευα (ή μπορεί και να μην ήθελα να το πιστέψω). Και μετά από δύσκολους καιρούς, με άγχος, τρέξιμο και πολυυύ δουλειά, ήρθε η στιγμή να πειστώ. Και η διάψευσή μου ήταν τόσο γλυκιά που με έκανε να θέλω να βγαίνω λάθος πολύ συχνότερα...

Πολλές φορές κυνηγάμε κάτι αλλά δεν το φτάνουμε. Και προσπαθούμε ξανά και ξανά, άλλοι με επιμονή και αμείωτο πάθος, άλλοι περισσότερο απογοητευμένοι. Τις περισσότερες φορές, εκεί που έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι δεν θα το φτάσουμε ποτέ, έρχεται η ίδια η ζωή και μας ξαφνιάζει. Εκεί που δεν το περιμένουμε, μας ανοίγει τη χούφτα και μας το δίνει. Και το σταματάω εδώ προτού αρχίσω να ακούγομαι ωσαν κλώνος του Paulo Coelho.

Ελληνική χειροποίητη σοκολάτα γάλακτος, νοστιμότατη. Τη βρήκα σε ελληνικό deli που άνοιξε πρόσφατα στην ''πρωτεύουσα'' των West Midlands

Όπως καταλάβατε, η χρονιά που φεύγει σε λίγες μέρες κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον Δόκιμο. Μετά από περιπέτειες κάθε λογής, πάρτυ, πολύ κούραση στη δουλειά, νοστιμότατα μαμ, δροσερές μπύρες, μετακομίσεις, μπασκετάκι, ταινίες, βιβλιοαναγνώσεις και μερικά ταξίδια (όχι οσα θα ήθελε), ήρθε το καλύτερο για το τέλος. Γλυκό ωσαν τη σοκολάτα που βλέπετε. Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ο Δόκιμος πρίν καν ξεκινήσει να τα βάζει στο σακί του για να τα μοιράσει μετά από μέρες ο Αη Βήτας ;-)


Το δικό μας δώρο δια εσάς είναι το χριστουγεννιάτικο special επεισόδιο της καλύτερης ελληνικής σειράς. Θανατηφόρες ατάκες από μία παρέα χαρισματικότατων ηθοποιών και ο Πουλικάκος να τζαμάρει στο ''Υπάρχω'' (από το 42'08)!
 
Κλείνουμε με το σημερινό ποστ ακόμη ένα κύκλο ποσταρίσματος στο Στύλο και σας ευχόμαστε καλή ξεκούραση τις γιορτές! Σας ασπάζομαι στοργικά!

2 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Με επιμονή και υπομονή, μπορείς να αποκτήσεις (σχεδόν) τα πάντα. Αλλά ναι, μερικές φορές όταν σταματήσεις να κυνηγάς κάτι, υπάρχει η περίπτωση αυτό να έρθει να σε βρει από μόνο του..
Εύχομαι κι άλλα δώρα για το 2014, να είναι γλυκό σαν σοκολάτα και δροσερό σαν μπύρα!
Και ΚΥΡΙΩΣ: Μακριά από το άγχος, σκοτώνει αργά και μεθοδικά..

Καλές γιορτές Δόκιμε και καλά να περνάς!

Dokimos είπε...

Thank you Dark! Kai sy na peraseis omorfa :)