Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Προ-Χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι

Πουυυύ θα πάει ο Δόκιμας πολύ σύντομα; Σε όσους δεν λένε κάτι οι παρακάτω φωτογραφίες, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να επιστρέψω και να ποστάρω σχετικές πληροφορίες.


+


Η απάντηση βρίσκεται σ' ένα στίχο του υπέροχου τραγουδιού που ακολουθεί - αθάνατοι Dire Straits!



Εν τω μεταξύ, περιμένοντας να περάσουν οι κρύες χειμωνιάτικες μέρες, πρέπει κάπως να αξιοποιήσουμε δημιουργικά το χρόνο μας...


Μην είστε πρόβατα. Πιείτε κάτι διαφορετικό. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι τσίφτηδες της Brewdog. Απλή μα υπέροχη ΚΑΙ αυτή η δημιουργία τους. Γλύκα από την καραμελένια γεύση, μπόλικα καβουρδισμένα malts, πικρίλα από το λυκίσκο. Εαν βάλετε να παίζει και κάτι προβατέ σε μουσική, έχετε μία ολοκληρωμένη γευστικο-ακουστική εμπειρία με μηδαμινό κόστος. Άντε, όλα εγώ θα σας τα λέω?! :o)

5 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Δεν κρατιέσαι βλέπω! Έτσι, ταξιδάκι πριν τα Χριστούγεννα!
Καλά να περάσεις Δόκιμε στη χώρα του αξιότιμου Δάσκαλου Ferran Adrià ;)
Αναμένουμε αναλυτικό πλήρες post όταν γυρίσεις!

Α, και δε ζηλεύουμε καθόλου τα πρόβατα της Brewdog, εμείς έχουμε κάτι γαϊδούρια από τη Σαντορίνη!
;)))

Mixos είπε...

Σαγηνευτική η Ισπανία αγαπητέ Δόκιμε! Κάθε περιοχή της και μια άλλη ... χώρα θα έλεγα!!
Έχω ταξιδέψει εις διπλούν εκεί και δε θα έλεγα ποτέ όχι για ένα ακομη ταξιδάκι σε αυτήν την τεράστια και πολυπολιτισμική χώρα!!

Την μπυρίτσα την δοκίμασα πάντως κι εγώ τον Αύγουστο στην Αθήνα και στο Wee Drum! Κλασσικά θετικές εντυπώσεις από τους Σκώτους, αν και όπως είπε η Dark Chef ... πλέον θα πίνουμε ντόπια Σαντορινιά Γαιδούρια!!

Καλά να περάσεις... που θα περάσεις σίγουρα! Αν επισκεφτείς πάντως τις δυο μεγάλες αντίπαλες ποδοσφαιρικές πόλεις ... θα ήθελα πολύ να σου κάνω μια ερώτηση για το γκάλοπ που κάνω εδώ και μερικά χρόνια τώρα ρωτώντας όλους όσους πήγαν Ισπανία!!

Στην υγειά σου...
Una cerveza por favor !! Salut ή Salud !!

thalassaki είπε...

Kαλά Χριστούγεννα και καλή ξεκούραση σου εύχομαι, Δοκιμάκο. Με το καλό να επιστρέψεις και να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου.

Chalice είπε...

Καλά να περάσεις στας Ισπανίας φίλε Δόκιμε - σε ποιά πόλη ακριβώς δεν το κατάλαβα βέβαια, αλλά θα περιμένω το ραπόρτο :)

Ξανάκουσα και τους αγαπημένους Straits μετά από καιρό...

Historia Project 2011 είπε...

χαχαχα πολυ το γουστάρω αυτο το Blog!!