Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Update: μία κουραστική μέρα

Το κομμάτι της σημερινής βραδιάς, μετά από μία κουραστική μέρα. Σε όσους δεν αρέσει, μπορούν να ακούσουν το καινούργιο άσμα ενός κλασικού συγκροτήματος ;o)



Η νέα μπύρα που δοκιμάστηκε σήμερα σε γερμανική μπυραρία στο Ανόβερο - απλά από τις καλύτερες του είδους που έχω πιεί και κορυφαία στις δοκιμές αυτού του μήνα εως τώρα!

 
Το ''όνειρο'' για το αυριανό πρωινό - αν και μάλλον με δημητριακά και φρούτα θα τη βγάλω πάλι, επειδή έχει πέσει πολύ κρεατικό τώρα τελευταία...


Ένα πολύ καλό βιβλίο που θέλω να αγοράσω εδώ και καιρό. Αν και έχω διαβάσει αποσπάσματα σε σπίτι φίλου, ποτέ δεν το τελείωσα. Χρήσιμο όχι μόνο για το φοβερό ιστορικό περιεχόμενό του, προιόν έρευνας χρόνων, αλλά και για τη συζήτηση των σχέσεων Ανατολής και Δύσης στις μέρες μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο όρος ''σταυροφορία'' έχει χρησιμοποιηθεί προσφάτως σε διαφορετικό περιεχόμενο...


Η ταινία που θα (ξανα)δω σε λίγο. Ο μεγάλος Werner Herzog σκηνοθετεί, με τον θεόμουρλο ''καλύτερό του φίλο'' Klaus Kinski να εκτελεί στο αριστούργημα Aguirre, The Wrath of God (1972).


Αυτά από μένα για την ώρα. Καλή Παρασκευή, το σ/κ είναι κοντά! Δόκιμος όβερ εντ άουτ

2 σχόλια:

thalassaki είπε...

Υπέροχα όλα! Καλό σαββατοκύριακο, πολλούς χαιρετισμούς, οβερ εντ αουτ κι από μένα ντήαρεστ

Dokimos είπε...

Xaxa, xairomai pou s' aresan! Kalo s/k kai se sena thalassaki, good luck with all :)