Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Atenistas: Φέρε το παλιό αδιάβροχo!

Στους Atenistas έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές εδώ μέσα αλλά ακόμη κι αν δεν διαβάζετε Στύλο (ουαί κι αλίμονο έτσι και σε πετύχω πουθενά αμαρτωλέ αναγνώστη!), θα πρέπει μέσα από τις ποικίλες δράσεις που οργανώνουν κατά καιρούς στην Αθήνα να τους ξέρετε. Aν δεν τους ξέρετε, σημαίνει ότι δεν ενημερώνεστε. Γι' αυτό και εμείς σας πρήζουμε κατά καιρούς... Όπως και να'χει, τα παιδιά έτοιμα είναι και πάλι να βάλουν σε εφαρμογή το επόμενό τους σχέδιο:


''Άνοιξε την ντουλάπα σου και φέρε ότι δεν χρειάζεσαι τo Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 12.00 στην πλατεία Κοτζιά. Εκεί θα μαζέψουμε sleeping bag, κουβέρτες, γάντια, κάλτσες, σκουφιά, κασκόλ, αδιάβροχα, νιτσεράδες, οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο και πρακτικό. Επίσης πρέπει οπωσδήποτε να ‘ναι καθαρά και σιδερωμένα. Ό,τι συγκεντρωθεί, η ομάδα Atenistas.Care θα το δώσει σε ανθρώπους που τα έχουν περισσότερο ανάγκη (αστέγους, άπορες οικογένειες) στην πόλη μας''

Απλά πράγματα. Ο έχων 2 χιτωνάκια πάει και δίνει το 1. Όσοι πιστεύετε στη δύναμη της πράξης, οσο ιδεαλιστικό κι αν ακούγεται στην εποχή μας, σπεύσατε. Με τις ευλογίες μας.

4 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Αδιάβροχο δεν έχω, αλλά από κουβέρτες και κάλτσες άλλο τίποτα. :)
Η πλάκα είναι ότι πρώτη φορά διάβασα για τους Atenistas κάπου αρχές Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά, εδώ...

Τώρα που μιλάμε όμως έχουν ακουστεί αρκετά γι' αυτούς, οπότε οι περισσότεροι κάτοικοι Αθηνών τους γνωρίζουν. Και το πιο σημαντικό, κάποιοι τους βοηθάνε. :)

KitsosMitsos είπε...

Ό,τι καλύτερο μπορούμε, φίλτατε ;-)

Mr Arvulas είπε...

καλησπερα ενδιαφερον το μπλογκ σου...σε προσκαλω και στο δικο μου!!

Dokimos είπε...

Dark Chef, o Kitsos Mitsos einai opws katalabes apo tous ''enoxous'' ths ypotheshs.. :)

KitsosMitsos, h Chef mas einai genous thilikou :)

Hello Mr Arvulas! tha perasw mia bolta