Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Spiritual Beggars ζωντανά στην Αθήνα

To hard rock/stoner συγκρότημα από τη Σουηδία θα εμφανιστεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 & Αχαρνών). Ο πολυπράγμων κιθαρίστας Michael Ammot, ιδρυτικό μέλος των Beggars, θα φέρει μαζί του αυτή τη φορά τον δικό μας Apollo Papathanassio στα φωνητικά (όσοι ακούτε ελληνικό μεταλ θα γνωρίζετε τη θητεία του στους Firewind) και τον πληκτρά Per Wiberg (ναι, ο γνωστός των Opeth). Μαζί τους ο μπασίστας Sharlee D'Angelo (Arch Enemy) και ο ντράμερ Ludwig Witt. Η συναυλία κοστίζει 25 ευρω και ξεκινά στις 7.30, ενω εισιτήρια μπορείτε να βρείτε κλασικά και στο Ticket House. Θα έχει και προθέρμανση...


Οι Spiritual Beggars δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή τους το 1993 έχουν κυκλοφορήσει 7 άλμπουμ, με τελευταίο το Return to Zero (2010). Τα Ad Astra (2000) και On Fire (2002) μάλιστα είναι από τα αγαπημένα του Στύλου και δύο ''αντιπροσωπευτικά'' έργα τους για να τους γνωρίσει κάποιος.
Πιθανά κομμάτια που θα παίξουν το βράδυ της Παρασκευής:









Τυχεροί όσοι θα πάτε μία βόλτα...

2 σχόλια:

paraxeno pirouni είπε...

Λοιπόν, έχω να παρατηρήσω ότι τα μέλη των Firewind έχουν γίνει ανάρπαστα :)
Οι Spiritual Beggars πήραν τον Apollo Papathanassio, ο Ozzy τον Gus G...
Πολλές οι συναυλίες αυτό τον καιρό πάντως, δεν ξέρω που να πρωτοπάω :)

Αν και στο μέρος που βρίσκεται ο Στύλος, από μουσικά δρώμενα και συναυλίες δεν πρέπει να έχετε παράπονο… :)

Dokimos είπε...

Poly swsth parathrhsh Dark Chef!
O Gus G ap' oti ematha eskise sthn prosfath synaulia tou Ozzy sth Malakasa.. O Apollo eimai bebaios oti tha dwsei resta ki autos thn Paraskeuh!

Oson afora tis polles synaulies edw panw den exoume parapono, alla epishs den exoume xrono+xrhma opote anagkastika pame se epilegmenes..
An hmoun Athina pantws, den tha tous exana tous Beggars, einai arketa alhtagkoures epi skhnhs!! :)