Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πέστα ρε Milli!

Αφού περάσαμε ένα τρελαμένο σου/κου (φιλοξενήσαμε φιλαράκι ιρλανδόμουτρο, ήπιαμε κάτι kegs μπύρας, φάγαμε φακές μα και βρώμικο, χορέψαμε στη ντισκομπάλα - ναι, δεν κάνω πλάκα - με ζήλο, είδαμε γαλλική ταινία του '60, ξεποδαριαστήκαμε να γυρνάμε στους δρόμους, ψιλο-τσακωθήκαμε για την ενοποίηση της Ευρώπης, λιαστήκαμε ωσάν κουρούνες σε κάτι πάρκα), είπαμε σήμερα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα που απαιτεί η Δευτέρα κάθε νέας εβδομάδας... αλλά εις μάτην!

Η δουλειά της ιεραποστολής λοιπόν προχωρά με δυσκολία, αλλά έχει ο Κύριος... Άλλωστε λίγη κρεπάλη δεν έκανε ποτέ (πολύ) κακό... Ξέρετε τί λένε, μετά επιστρέφεις στη δουλειά ανανεωμένος και τα τοιαύτα. Δεν έχουν και άδικο αυτοί που το λένε, εμάς όμως εξακολουθούν να μας τρώνε μικρες-μικρες τύψεις... οι οποίες θα εξαφανιστούν πάραυτα μόλις ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας!

Και επειδή το μπλογκάρισμα δεν βοηθά και πολύ στο να ξαναβρούμε τους χαμένους ρυθμούς, σας αφήνουμε για την ώρα με ένα λικνάκι, ένα τραγούδι και μία φωτο-υπόσχεση.

α. λινκάκι: http://free-wifi.gr/el/ για χώρους με δωρεάν ιντερνέτι εν Ελλάδει

β. τραγούδι: τότε που το μπιτάκι έσπερνε στην πίστα - και μην ακούσω κιχ!



γ. φωτο-υπόσχεση: πάρτε μία γεύση από το αφιέρωμα σε ultra-ανθυγιεινά εδέσματα που θα ακολουθήσει... :) Υπολογίστε 2 μέρες νηστεία/μόνο βλήτα για κάθε κομμάτι... :)))

2 σχόλια:

Skouliki είπε...

παλι κρεπαλιασες ατιμε !!
και σουε χω πει διαιτα !!! και σεξ να τα εχεις πρωτα στο μενου

Dokimos είπε...

Xaxa! k h krepalh xreiazetai, einai thema isorropiwn!

Agapame skouliki epeidh bazei ta pragmata sth swsth seira... ;))