Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Καλές γιορτές και το χιόνι να πέφτει!

Χαθήκαμε και να μας συμπαθάτε αλλά έπεσαν φούριες γιορτινές και μη... οπότε ο Στύλος θα πέσει σε χειμερία νάρκη για κάποιο διάστημα, χιονισμένος όπως είναι!

Πρέπει να προλάβουμε να καθαρογράψουμε κάτι χειρόγραφα, να κάνουμε ετοιμασίες για το παζαράκι της μονής (καθώς οι ημέρες τούτες είναι ότι πρέπει για εορταστικές αρπαχτές - βασικά από μαγαζιά αλλά και στη μονή δεν βαριέσαι, όλο και κάτι θα παίξει...), να κάνουμε πρόβες με τη μεθυσμένη χριστουγεννιάτικη χορωδία των βαρύτονων αδελφών, να εξετάσουμε αν τα βραβεία ευρωπαικού κινηματογράφου που δόθηκαν ήταν αμερόληπτα (πολύ καλός ο Haneke αλλά τα δικά μας αγαπημένα τίποτα πάλι, κλαψ!), να καθαρίσουμε την αποθήκη με τα καπνιστά αλλάντικά (πρώτα κυριολεκτικά και μετά μεταφορικά!), να παρασκευάσουμε εποχιακή δυνατή μπύρα, να αναλύσουμε την αποτυχία των ηγετών του πλανήτη στην κρύα Κοπεγχάγη να μας σώσουν, χαμός σας λέω...












Να σας ευχηθούμε λοιπόν καλές διακοπές και το σημαντικότερο, καλή ξεκούραση σε όσους την έχουν ανάγκη! Για ακόμη μία φορά να προειδοποιήσουμε για τους αμέτρητους πειρασμούς πάσης φύσεως (βλέπε φωτο για παράδειγμα) που καραδοκούν να σας παρασύρουν στην αμαρτία... Προσοχή επίσης στα ατελείωτα τραπέζια με γουρουνόπουλα, γαλοπούλες, ψητά, μπριζολοειδή και τα τοιαύτα... είναι εξίσου ύπουλα!

Σας αφήνουμε παραδοσιακά με ένα εορταστικό κομματάκι... Ο Κύριος μαζί σας!



Αχρείαστη παρατήρησις: ο Αη Βήτα δεν έχει ελάφι αλλά τάρανδο!

6 σχόλια:

Clem Lumen είπε...

Ειιι :D
χρονια πολλααα
με αγαπη και ελευθερια!!
Φιλακιαα=]

Dokimos είπε...

s' euxaristoume Free Spirit, k se sena omorfes giortes :)

Mixos είπε...

Τα καλύτερα εύχομαι στους νοικοκύρηδες του blogoσπιτιού αυτού. Χίλια χρόνια να ζήσουν... και αυτοί, αλλά και οι αναγνώστες του!!

stilitis είπε...

Χρόνια μας Πολλά τέκνα μου!

Manoliscus είπε...

Πάτερ άγιε ευλόγησον!
Και μακροημέρευσον, χαρίζοντας μας διαμαντάκια, ουχί μόνον ζυθογνωστικά :)

Καλές γιορτές!

Dokimos είπε...

@stilitis: eulogies Daskale, k kathe tyxh sta nea sxedia, xereis esy ;)

@mixos, Manoliscus: kales giortes paides k na pernate omorfa! auta menoun sto telos..

Mixo prepei na bgaloume ta kalanta tu Stylou mu fainetai :)
Manoliscus tha epanelthoume k sta tu zythou, to piasame to yponnooumeno, xexe!