Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Η γρηγορότερη BMW στον πλανήτη?

Κάποτε ο Δάσκαλος Στηλίτης είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει (με τις εισφορές των πιστών και παρόμοιες λαμογιές πάντα :-) μία ''μπέμπα'', γνωστή στη δημοτική και ως BMW... Ήθελε μάλιστα να είναι και κουπέ, για να του βγει λίγο φθηνότερη και να κάνει και τη μόστρα του, πηγαίνοντας να χτυπήσει γκόμενες στα γυναικεία μοναστήρια (αθεράπευτος δηλαδή, καταλαβαίνετε)... Ε, λοιπόν Δάσκαλε, σου' χω νέα!

Βγήκε η νέα BMW Μ6 Hurricane CS, το ταχύτερο κουπέ που έχει βγάλει ως τώρα ο γερμανικός κολοσσός, από το βελτιωτικό οίκο G-Power! Φτηνά πράγματα, για όποιον έχει πρόχειρα 360.000 Ευρά! Και μιλάμε για τη βασική έκδοση να φανταστείτε... Δείτε όμως τί θα πάρει ο τυχερός που θα τα δώσει:

Ένα super-car που ελάχιστα ζηλεύει τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας του (βλέπε Porsche, Aston Martin, Maserati, κτλ), τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανολογικά. Με ένα V10 κινητήρα της Μ5 Hurricane (που αποδίδει με την βοήθεια διπλού τούρμπο 730 άλογα!) πειραγμένο ώστε να αυξηθεί η ιπποδύναμη στους 750 ίππους!! Κάτι που δίνει στη BMW M6 Hurricane CS τη δυνατότητα να αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα... 370 χλμ. / ώρα!

Με ειδικά λάστιχα κατασκευασμένα μόνο για την πάρτη της, ειδικές ζάντες από κράμα αλουμινίου, νέο εξελιγμένο σύστημα αναρτήσεων και λοιπά καλούδια που δίνουν στο κουπέ μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και απόδοση! Δάσκαλε άκου και το αστείο τώρα: επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε μόλις... 4.4''! Ούτε να τραγουδήσεις το ρεφρέν του Highway to Hell (που είσαι έτσι κι αλλιώς) δεν προλαβαίνεις! Τα 200 έρχονται μετά από 9.6'' ενώ μετά από 26'' ο δείκτης του ταχύμετρου ξεπερνάει τα 300! Ότι πρέπει δηλαδή για να καίς τη ''φτηνή'' βενζίνη σε μία ευθεία διαδρομή που μπορείς να το πατήσεις μέσα σε λίγες ώρες...

Ξεκίνα οικονομίες/διαδικασίες για δάνειο και θα βοηθήσω κι εγώ μωρέ... Να τη μοιραζόμαστε όμως, ε?!

Πηγή: http://www.auto24.gr/html/ent/894/ent.38894.asp

2 σχόλια:

Skouliki είπε...

eeeee παρτε μου μια

Dokimos είπε...

Nata mas... akoma den tin phrame emeis kala-kala k eskase myti to enoxlhtiko skouliki... k exei k akriba gousta!
Oxi re! De sou pernoume! Na pareis dikia su!!! ;)