Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ο κόσμος δεν πάει καλά... Να δούμε τί άλλο θ' ακούσουμε!

Ακολουθούν δύο από τα πιο παράξενα περιστατικά που έχω διαβάσει!

Περιστατικό πρώτο (ή ''Γιατί δεν πρέπει να μένεις με τους γονείς όταν μεγαλώσεις'')

Μια από τις πιο παράξενες ληστείες τράπεζας έγινε στο Κεντάκι αφού ένας 38χρονος αφού ζήτησε τα χρήματα περίμενε υπομονετικά την αστυνομία να έρθει. Όπως φάνηκε οι προθέσεις του Εντουαρτ Σάδερλαντ δεν ήταν η ληστεία αλλά να πάει φυλακή! Ο Σάδερλαντ αφού μπήκε στην τράπεζα και πήγε στο ταμείο και έδωσε ένα σημείωμα στην ταμία ότι ήθελε όλα τα χρήματα και πως κρατούσε όπλο. Η ταμίας του έδωσε όλα τα χρήματα που είχε στο ταμείο αλλά ο ληστής πήρε μια καρέκλα και έκατσε περιμένοντας υπομονετικά για την αστυνομία. Μόλις έφθασαν τα περιπολικά ο 38χρονος σήκωσε ψηλά τα χέρια και παραδόθηκε χωρίς αντίσταση. Όπως είπε στους ανακριτές είπε πως κουράστηκε να ζει με τους γονείς του, πως δεν είχε δουλειά, δεν είχε αυτοκίνητο και ήθελε να πάει στη φυλακή. Ο Σάδερλαντ που ήταν στο παρελθόν στη φυλακή παραδέχθηκε πως λήστεψε την τράπεζα αφού προτιμούσε να πάει σε φυλακή της πολιτείας που έχει καλύτερες ανέσεις από τις ομοσπονδιακές φυλακές!
Να σημειώσουμε πως η ληστεία σε τράπεζα τιμωρείται με από 10 μέχρι 20 χρόνια φυλάκιση...
- Οκ, το ξέραμε ότι η πολύ μ@%@$1@ χτυπάει στον εγκέφαλο αλλά όχι κι έτσι!

Περιστατικό δεύτερο - και καλύτερο!

Ενας φοιτητής, στην Πολωνία, κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας την μητέρα του για ψυχολογικό βασανισμό επειδή του είπε να κάνει μπάνιο και να συμμαζέψει το δωμάτιο του!
Η αστυνομία έσπευσε να ''σώσει'' τον κύριο Lukasz Zapalowski που τους είχε καλέσει υποστηρίζοντας πως είναι θύμα βασανισμού στο σπίτι του στη Βαρσοβία.
Όταν όμως έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν την εξοργισμένη μητέρα του 22-χρονου που τους ανέφερε ότι το μόνο που του είχε ζητήσει ήταν να κάνει μπάνιο μια φορά την εβδομάδα και να συμμαζεύει το δωμάτιο του!
Τώρα ο νεαρός μαθητής κινδυνεύει εκτός του ψυχολογικού βασανισμού από την μητέρα του και με ποινή αφού σπατάλησε χωρίς λόγο τον χρόνο της αστυνομίας...
- Αξιωματικά δεχόμαστε το βαριεστημένος. Αλλά και βαριεστημένος και βρωμύλος, πάει πολύ!

5 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Αν συνδυάσεις τα δύο γεγονότα με την αντίστροφη σειρά σαν ιστορία του ιδίου ατόμου, βγαίνει πολύ γαμάτη είδηση!

Dokimos είπε...

Xaxa! ti eipes pali re! o bromylos, tempelis, akamatis, anergos, aiwnios foithths pou listeuei gia na allaxei ti zwi tou...sti fylaki!

s0t είπε...

...όπου εκεί θα βρει την μάνα του η οποία έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί για τον ψυχολογικό βασανισμό που ασκούσε στον γιο της....

Dokimos είπε...

Sot standard! gia happy ending to pas ki esy, etsi?!
kanete k oi dyo gia senariografoi pantws ;)

Cybergoulion είπε...

Σενάριο; Χμμ..